17 Kasım 2007 Cumartesi

Zero sum

Love all, trust a few

-William Shakespeare-

Geçen 3 hafta ve özellikle bu bir hafta sınavların olanca ezici stresinin yanında birtakım başka başka olaylar sebebiyle kendimi oldukça değersiz biri gibi hissettim. Ufaldım ufaldım ve nokta halini aldım. Bana değer vermeyen ama çok değer verdiğim insanların benimle oynamalarına izin verdim. Hem de bunlara bile bile göz yumdum, -aptal gibi- belki gerçekten de sebepleri budur diyerek hayra yormaya çalıştım onların bu tavırlarını. Hakettim bunları, çünkü gerçekten o insanlara değer verdiğim için beni uyarmaya çalışan arkadaşlarımı dinlemedim ve kendim kaşındım. Ama haketmedim bunları çünkü ben gerçekten içimden gelerek o insanlara değer verdim, çokça tolerans gösterdim.

Bazı şeylere inancımı yitirdiğim git gide anlıyorum.. Insanın kalbinin paslanması ve taşlaşması onun elinde olan birşey değil. Yaşadıkları, haketmedikleri, hayalkırıklıkları ve yıpranmışlıklarının net toplamı.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

dostum suçlu yok yanlış var

Adsız dedi ki...

az önce az değil birkaç saat önce dostuma (dost bildiğime) diyorum ki canım yandı yapma bunu bana ağlıyorum bak diyorum, onun diyebildiği ise ama... Su an bosluk anı tek yapmayı başarabildiğim bu blog a bakmak oldu biliyordum çünkü Berkin yine bişeylere kelimelerle hayat vermiştir ki tam da öyle oldu. Dost bu dostluk bu emek bu ben gözyaşı derken o ama... derse??? Bu şudur ki ben yürekle varolurken o saçma sapan bir sürü açıklama ile varolmaya çalışıyor. Bunun sonunda ya o ya ben yerle bir olacağız. Bugun acı bir gün dostum gözyaşlarıma dokunmadı bile...
"Is it a best friend leaving you behind
Is it ever gonna stop?
Will they ever let you go?
You're in a rush, they don't care enough 'cause their lives are very slow.
Time is ticking on.
You don't get a second shot,
And When you sell your soul for a leading role, will The Lost Souls be forgot?" ????????????????

---- FG ----
(Berkin biliyorum bu blog senin sesin benimki olmamalı ama bu gece affına ve müsadene sığınarak yüzlere haykıramadığımı burdan haykırmak istiyorum)

spooky dedi ki...

niye müsaade etmeyeyim ki veya böle şeylere sinirleneyim :) sinirlenmek sağlığıma zarar verio artık veya şu kötü, şu haksız, şunu haketmiyorum diyerek isyan etmek.. bbyk'ya gel bence bu platform çok sınırlı :P

Adsız dedi ki...

Berkin belki senin Bbyk icin olan cagrın sadece şaka amaçlı idi ama açıkçası ben bbyk ekibinde bulunmayı epeydir istiyordum ama bir türlü denk getiremedim . Ne yapmam lazım?

---FG---

spooky dedi ki...

öncelikle www.bilkent-koza.org

sonra da her salı öğrenci konseyinde saat 17.40 da yapılan toplantılar... :)